Ny VD i Broby Spår utsedd

Tony Persson är utsedd till ny VD i Broby Spår. Han är idag underhållschef vid Trafikverket avdelning Öst/Stockholm. Tidigare har han haft en rad olika chefstjänster inom Svevia och Vägverket produktion men även arbetat som ledare i det privata näringslivet inom anläggnings- och transportsektorn. Tony tillträder den 16 december i samband med att nuvarande VD Håkan Eriksson går i pension.

– Det känns väldigt bra att med Tony på plats, fortsätta utvecklingen av Broby Spår. Tony har lång erfarenhet av infrastrukturbranschen som han upplevt från ett entreprenad- och kund/beställarperspektiv. Hans erfarenhet och kompetens kommer att bli en tillgång för Broby Spår och för Eric Andersson Gruppen i vårt fortsatta arbete att bygga långsiktiga, framgångsrika bolag, säger Anna Wränghede, koncern-VD EA-gruppen.

– Jag känner mig oerhört stolt och glad över att ha fått förtroende att leda Broby spår framöver. Den bas och ryggrad som jag upplever finns i Broby spår gör mig än mer inspirerad. Jag ser verkligen fram emot framtida utmaningar och gemensamt arbete tillsammans samt att få träffa alla i företaget, säger Tony Persson.